Herkes Büyük İster Ama Onunkisi Fil Boyutlu!

“Dev cinsel organlı biri olmak nasıl bir şeydir”, anlamak için Opiyo’nun dramına göz atmak kâfi…

Kenya'da Horace Owiti Opiyo isimli genç adam , 2006'da cinsel organında bir kist olduğunu fark etti, bir yıl sonra ise ameliyat oldu.
Kenya’da Horace Owiti Opiyo isimli genç adam , 2006’da cinsel organında bir kist olduğunu fark etti, bir yıl sonra ise ameliyat oldu.

Kenya’da Horace Owiti Opiyo isimli genç adam , 2006’da cinsel organında bir kist olduğunu fark etti, bir yıl sonra ise ameliyat oldu. Ancak geçirdiği operasyonun ardından cinsel organı büyümeye devam etti ve neredeyse 60 cm’ye ulaştı.

Opiyo, bu durumu yüzünden okulu bırakmak zorunda kaldı. 20 yaşındaki gence ‘fil hastalığı’ teşhisi kondu. Bu durum sivrisinek ısırığı sonucu kan dolaşımına larva girmesiyle oluşuyor. Larva parazit solucanlarına dönüşüyor ve vücudun boşaltım sistemini tıkayarak, şişmeye neden oluyor.

Tekrar ameliyat olmaya maddi gücü yetmeyen ve bitkisel tedavilerle derdine derman bulamayan Opiyo’nun imdadına sosyal medya yetişti. Bir komşuları Facebook’ta Opiyo’nun fotoğraflarını ve hikâyesini paylaşınca, Kisumu bölgesi valisinin eşi duruma el attı. Jaramogioginga Odinga Hastanesi doktorları iki operasyonla Opiyo’nun hayatını normale döndürmeyi başardı.

“Bedenim Artık Çok Daha Hafif”

Aile bile kurmak istediğini söyleyen Opiyo:
Uyandığımda vücudumun çok hafif olduğunu görünce hayrete düşüyorum. Tüm ağırlık gitti. Şimdilerde yüzüyorum. Önceden durumum nedeniyle su kenarına bile yaklaşamıyordum. Artık koşabiliyorum, futbol oynayabiliyorum“…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.