14 aylık Bebeğini Hastanede Unuttu!

26 yaşındaki Bara Sıhnıye, 3 yıl önce 2 çocuğu ve eşiyle Suriye’den Gaziantep’e geldi. Burada psikolojik tedavi gören anne, bugün 25 Aralık Devlet Hastanesi’nin 4’üncü katındaki odada emzirdiği çocuğunu burada bıraktı ve başı ağrıdığı için acil servise muayene olmaya gitti. Sıhnıye, iddiaya göre aldığı psikiyatri ilaçlarının da etkisiyle acil servisteki yatakta uyuya kaldı.

ad075935-fa65-490b-96eb-0894ae91150c_18816448_thumbnail

Bu sırada hastanenin güvenlik görevlileri duydukları ağlama üzerine girdikleri emzirme odasında minik Yusuf’u buldu. Bir süre ailesini arayan güvenlik görevlileri ve hastane yetkilileri anneye ulaşamayınca polise haber verdi. Çalışanlar da polisler gelene kadar bebeğin altını değiştirerek, mama verdi. Bebeğin unutulmasından yaklaşık 5 saat sonra, uyanan anne çocuğunun yanında olmadığını fark etti.

suriyeli-anne-bebegini-hastanede-unuttu-001

Hastane yetkililerine başvuran anne, çocuğunun başhekimlikte olduğunu görünce gözyaşlarını tutamadı. Olay yerine gelen polislerin yaptığı kimlik tespiti sonucunda minik Yusuf annesine verildi.

suriyeli-anne-bebegini-hastanede-unuttu-002
Aldığı ilaçların etkisiyle olayın yaşandığını anlatan anne Bara Sıhnıye çocuğunu bulan ve bakan hastane çalışanlarına teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.