İnşaatlardan, Kick Boks dünya şampiyonluğuna!

İnşaatlarda çalışırken antrenör Akaltun tarafından keşfedilen ve 15 yaşında spora başlayan Yıldırım Oğuz, Haliliye Belediyesi Spor Kulübünde dövüş sporlarında eğitim aldı. Haliliye Belediye Spor Kulübü bünyesinde pek çok başarıya imza atan Yıldırım, bir süre önce Samsun’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonasında Türkiye ikincisi oldu. İsveç’in Jönköping kentinde Uluslararası Muay Thai Federasyonu tarafından düzenlenen Muay Thai Dünya Şampiyonası’na Türkiye Milli Takımı adına katılan Yıldırım Oğuz, şampiyonluğa ulaştı.

“İNŞAATLARDA ÇALIŞIRKEN HEP BİR GÜN DÜNYA ŞAMPİYONU OLACAĞIMI HAYAL EDİYORDUM”

Yıldırım Oğuz, yaptığı açıklamada, yaklaşık 5-6 yıl önce inşaatlarda çalışırken antrenör Akaltun’un desteğiyle spora başladığını söyledi. Sıkı bir çalışmanın ardından dünya şampiyonluğunu kazandığını anlatan Oğuz, “Yaklaşık 6 yıl önce inşaatlarda çalışıyordum. Dövüş sporlarına ilgim çoktu. Antrenörler Murat Akaltun ile Burhan Çelik hocam elimden tuttu, beni eğittiler.

Hemen her gün 5-6 saat antrenman yaparak şampiyonaya hazırlandım. İnşaatlarda çalışırken hep bir gün dünya şampiyonu olacağımı hayal ediyordum. Bugün dünya şampiyonuyum, hayalime kavuştuğum için çok mutluyum. Benden sonra gelecek gençler de çok çalışıp dünya şampiyonu olabilir.

Yeter ki insan istesin, başaramayacağı hiçbir şey yoktur.” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.