Bu Da Oldu: Hamburgerinden Parmak Çıktı!

Gün geçmesin ki dünyamızda saçma sapan bir olay yaşanmasın. Yine ne oldu biliyor musunuz? Bolivya’nın Santa Cruz de la Sierra şehrinde, bir kadının yediği hamburgerden insan parmağı çıktı. Sahiden, ya…

Hamburgerinde İnsan Parmağı Çıktı

Bolivyalı Estefany Benitez, yiyeceğinden insan parmağı çıkması üzerine, işletmeye şikâyette bulunduğunu ancak kendisiyle ilgilenilmediğini sosyal medya hesabından açıkladı. Olayı önce Facebook hesabından duyuran, daha sonra da ulusal basına açıklamalarda bulunan Benitez, başından geçen olay nedeniyle psikolojik travma yaşadığını ve zehirlenmiş olabileceğini söyledi.

Adli Soruşturma Başlatıldı

Bolivya resmi haber ajansı ABI’de yer alan haberde ise Kullanıcı ve Tüketici Haklarını Savunma Bakan Yardımcısı Jorge Silva, olayın meydana geldiği işletmenin 20 şubesinde de adli soruşturma başlatıldığını aktardı. Silva, kıyma makinasıyla çalışan ve günde 45 ila 80 kilo arasında et çeken işçinin 2 parmağını kaybetmesi üzerine, insan artığının karıştığı etten diğer şubelere gidip gitmediğinin araştırıldığını belirtti.

Acil Durum Protokolleri Uygulamaya Konulmuş

Güney Amerika ülkesi Bolivya’da 20 şubesi bulunan işletmeden yapılan yazılı açıklamada ise “Bir çalışanımızın başına kazara gelen olay karşısında şirket, iyileşme aşamasında olan işçisinin sağlığını her zaman ön planda tutarak tüm acil durum protokollerini uygulamaya koymuştur.” ifadesi kullanıldı. Yerseniz…

Hot Burger çalışanı B. J. konuyla ilgili: “Biz buzluktan ürünü çıkartır, kızartırız. İçinde parmak kontrolü yapmak görevimiz değil ki!?” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.