Köri Kabına Düşen Kuş, Martı Çıktı!

İngiltere’de yoldan geçenlerce kurtarılarak hastaneye veterinere götürülen turuncu bir kuşun, aslında köri sosuyla kaplı bir martı olduğu ortaya çıktı.

Köri Sosuna Bulanmış Martıymış!

İngiltere’de turuncu bir kuş, uçamadığını tespit eden vatandaşlarca müdahale edilmek üzere Tiggywinkles Doğal Yaşam Hastanesi’ne götürüldü. Hastane tarafından 1 Temmuz’da ‘Uçamayan parlak, turuncu bir kuşun bölge halkı tarafından kurtarıldığı’ açıklamasının ardından ise, söz konusu kuşun gerçekte köri sosuyla kaplı bir martı olduğu belirlendi.

“Vinny” Adı Takılan Martı Yıkandı, Temizlendi

Talihsiz martıyla ilgili yapılan açıklamada “Bu masum martı bir şekilde köri veya zerdeçal sosuna bulamıştı…” ifadelerini kullanıldı. Kuşun sağlıklı olduğunu ve ‘keskin bir kokuya sahip olduğunu’ söyleyen hastane yetkileri, “Martımızın bu duruma nasıl düştüğü konusunda hiçbir fikrimiz yok ama parlak rengi ve insanın burun direğini yıkan keskin kokusu dışında oldukça sağlıklı” diye konuştu. Hint yemeği Vindaloo’dan yola çıkılarak kendisine “Vinny” adı verilen martının doktorlar tarafından özenle temizlenerek, kontrol dildikten sonra doğaya salınacağı belirtildi..

Turuncu Kuş, Köri İle Kaplanmış Bir Martıymış(Video)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.