10. Kez Kız Bebek Yuva Yıktı!

Konya’da eşinin erkek evlat beklentisine karşın 9 kız çocuğu doğuran ve son çocuğuna 6 aylık hamileyken onun da kız olduğunun anlaşılması üzerine eşi tarafından terk edilen 38 yaşındaki Suzan Bulut, yaşları 1.5 ile 18 arasında değişen çocuklarıyla birlikte naylonlarla yapılmış barakada yaşam mücadelesi veriyor.

kiz3880

Sokaklardan kağıt toplayarak ve yardımseverlerin yardımıyla geçimini sağlayan anne Suzan Bulut, tek isteğinin çocuklarıyla birlikte başını sokabilecekleri ev olduğunu söyledi.

38 yaşındaki Suzan Bulut, eşi Muhittin Bulut’la severek evlendiklerini ve Gaziantep’ten 5 yıl önce Konya’ya geldiklerini anlatıyor. Eşinin her zaman erkek evlat beklentisi olduğunu da ekliyor.

10-uncu-cocugu-da-kiz-olunca-esi-tarafindan-t-4-8911495_o

Doğurtan Değil Doğuran Suçlu(!)

Eşi kendilerini terk ettiğinde kentsel dönüşüm bölgesindeki yıkılacak olan bir evde kaldıklarını ancak, o evin de yıkılması üzerine aynı bölgede tahta ve naylonlarla baraka yaparak çocuklarıyla birlikte kalmaya başladığını anlatan Suzan Bulut: “20 yaşında olan en büyük kızım evlendi ve gitti. Şu an da 9 çocuğumla birlikte yaklaşık 8 aydır naylonlarla yaptığımız barakada kalıyorum. 4 çocuğum okula gidiyor. Geçimi de kağıt toplayarak sağlıyorum. Bazen kağıt toplamak için ben gidiyorum bazen de büyük kızlarım gidiyor. Çocuklarım okuldan geldikten sonra da bana yardımcı oluyorlar.”

5815b03ac03c0e0eec16ef6f

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.